Biblioteket

Det Hellige Clemens Bibliotek

Efter beslutning af Synoden af Biskopper, er det vedtaget at man i alle menigheder skal oprette et bibliotek.

Donationer af enhver art

Derfor har Biblioteket i Den Hellige Clemens menighed brug for ortodoks litteratur, hvis du har nogle bøger, Dvd’er, tidsskrifter eller andet som du syntes kunne være gavnligt for andre og som du vil donerer til biblioteket vil vi være meget glade.
Du kan kontakte præsten, kirkeværgen eller en anden fra sognerådet hvis du har spørgsmål

Hvor (kommer) biblioteket ligge?

Biblioteket” vil når der kommer materialer til at være i menighedens lokaler.
For at låne eller tilbage levering af lånt materiale kontakt bibliotekaren.

Skal du til Rusland eller udlandet?
Kan du tage en pakke bøger med tilbage for biblioteket eller kirkens kiosk? Typisk er prisen for bøger and andet materiale væsentligt billiger i Rusland (og andre ortodokse lande) og udvalget meget større. Uanset om du tilbyder at tage en lille eller stor pakke, så kontakt præsten eller starosta hvis du kan tilbyde at hjælp.
Om du skal til USA eller England kan du også være til hjælp med at bringe bøger mm. med tilbage på engelsk, kontakt fader præsten eller kirkeværgen hvis du kan tilbyde at hjælp.
Uanset om du tilbyder at tage en lille eller stor pakke, med for kirken enten som gave til menigheden ellers kom med kvitteringen og vi refunderer beløbet. Har du spørgsmål om hvad du skal tage med så kontakt præsten eller kirkeværger. 

Ønske liste

Kunne du godt tænke dig at betænke kirken, biblioteket eller kirke kiosken med noget, men ved ikke hvad det skal være, kontakt præsten eller kirkeværgen, som kan give dig en liste over de ting som samlingen mangler, lige fra bøger og til multimedia i biblioteket. Du kan også sponsor et ortodoks tidsskrift m m. til brug i biblioteket.

Forslag

Har du nogle forslag til hvilken bøger m. fl. som kan bruges i bibliotekets samling, kontakt præsten eller kirkeværgen

Penge donationer

Er meget velkommen for køb af bøger og materiale til biblioteket. Ved indbetaling via bank, mærk ” til biblioteket”.